Doamneloooor şi domniloooor…. Iuliaaan Caaanaaaaf!


Sigur l-aţi văzut la Vocea României. Mai timid, deosebit de ceilalţi concurenţi. Unii ar spune că este complexat. Dar nu aş putea fi de acord cu ei. Mi se pare un om cu mult bun-simţ, deşi n-am ajuns să vorbim faţă în faţă. Eu cred că asta se vede la cineva, fără să fie nevoie să spuna nici măcar un cuvânt. Chiar el a spus, pe scenă, că nu ştie să spună vorbe alese, el ştie să cânte. Şi a mulţumit aseară, din tot sufletul, celor care au venit să-l asculte la primul lui concert în Bucureşti. Nu mi-a plăcut întârzierea mare, totul a început pe la 20,45, în locul orei 20,00, însă acesta a fost singurul neajuns al serii.

Canaf nu a fost singur, ci însoţit de tovarăşii lui muzicali, trupa Excentric Blues Band. S-au completat perfect, de la primul acord până la ultimul. Muzică bună, mai veche sau mai noua, care s-a auzit excelent în Jukebox Venue, locul unde a avut loc concertul. A fost foarte greu să-l fotografiez, pentru că avea o energie debordantă, nu stătea locului o clipă, dornic să ne arate că se pricepe la ceea ce face şi că asta-i aduce fericire. Se vedea pe chipul lui emoţia muzicii şi bucuria de a putea dărui şi altora tot ceea ce poarta în suflet. Om frumos, talentat, energie vie. Trupa lui s-a descurcat la fel de bine şi toţi ( Sorin Petrilă – chitară, Vlad Spătar – bas, Răzvan Boroda – clape, Vlad Apetroaiei -tobe) au facut o echipă excelentă. La un moment dat Iulian a invitat pe scenă o altă fostă concurentă la Vocea Romaniei, Andra Covaleov, ce venise să-l asculte. Au avut un duet.. şi ce duet! Păreau doi copii zburdalnici, ce tocmai au primit jucării noi 🙂  Iar înspre sfârşitul serii ne-a dăruit melodia lui preferată, acompaniat fiind doar de clăparul trupei: „Sunt vagabondul vieţii mele”…. superb!

Mulţumesc mult de tot celor de la iConcert pentru invitaţie. A fost o seară foarte frumoasă. Poze găsiţi aici şi aici. Enjoy 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s