Canon de la F64 te fotografiază la Veneţia!


Am fost la Veneţia. Şi mi-a plăcut aşa de mult, încât aş mai merge de o sută de ori. Şi recomand oricui măcar 3-4 zile de umblat pe străduţele înguste şi întunecoase, de uitat cu ochii mari în vitrine, la tot felul de minunăţii, de făcut poze în cele mai ciudate colţuri de pieţe. Mie nu mi-au fost de-ajuns doar câteva zile şi plănuiesc să stau cel puţin o săptămână data viitoare. Este genul de oraş care îţi dezvăluie fără ruşine şi falsă pudoare tot ceea ce are de oferit şi te face să te simţi acasă după numai câteva ore. Dar ceea ce se poate remarca cel mai bine şi te şochează, de la început, este liniştea. Nu se aud maşinile, nu este trafic, nu sunt claxoane şi nici gaze de eşapament. Credeţi-mă, atunci când vă va cuprinde liniştea aceea incredibilă, nu mai plecaţi de acolo decât cu inima deschisă şi deja cu dorul în suflet pentru următoarea vizită.

Prin urmare F64 s-a gândit să facă două persoane fericite şi să le trimită, în week-end-ul 28 aprilie-01 mai 2012, în oaza aceea de cultură, aşezată ca pe un piedestal în mijlocul apelor. Aşa că orice aparat foto compact Canon cumpărat de la F64,  în perioada 01-14 februarie 2012, vă ajută să intraţi automat în tragerea la sorţi pentru 1) marele premiu – o excursie pt. două persoane la Veneţia – şi  2) 10 premii F64 (chiar şi pentru cei care cumpără direct din showroom). Înscrierea efectivă în tombolă se face doar în momentul în care comanda plasată în perioada stabilită este finalizată şi livrată.

Aici găsiţi detalii despre toate cele pomenite mai sus: www.f64.ro/valentinesday.html   Extragerea va avea loc în 20 februarie 2012 şi eu nu pot decât să vă urez distracţie faină la cumpărături şi să vă ţin pumnii strânşi pentru extragere!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s