Cărţi multe, multe, multeeeeee!


Draga de Nona mi-a dăruit un link şi trebuie să stau în poziţie de „drepţi” la apelul culturii. Răspund inevitabil şi irevocabil la chemarea irezistibilă a poveştilor frumos aşternute în mii de cărţi, le-aş devora zi şi noapte, fără oprire. Cărţile mi-au oferit lumea visării, m-au ajutat să cresc frumos şi încet, luând pe rând poveştile pentru copii, nuvelele poliţiste, romanele ce descriau atât de gingaş vremuri apuse şi maniere uitate. De ceva vreme cartea mea preferată este „Anne de la Green Gables” (Lucy Maud Montgomery). Un caracter uimitor şi exploziv, narat atât de simplu şi înduioşător, încât îţi umple inima de bucurie şi veselie, în timp ce îţi răscoleşte sufletul, în căutarea celor mai amare lacrimi. Şi toate acestea în exact acelaşi moment. Vă recomand cu mare drag să o citiţi şi să o iubiţi.

Va invit şi pe voi, cei care deţineţi un blog, mai mult sau mai puţin vizitat, să răspundeţi acestei chemări. Termenul limită este 18 mai. Sunt şi discount-uri, poftiţi de vedeţi:

Orice blog cât de cât începător (întotdeauna e loc de mai bine, nu-i aşa?) primeşte un cupon de 30 RON, plus transport gratuit (mai puţin cu curierul).
Dacă blogul are un pagerank de minim 3 primeşte cupon de
50 RON.
Dacă are pagerank 4, primeşte cupon de
70 RON.
Dacă are pagerank 5, cupon de
100 RON.

Se scrie articolul, se trimite mail la buy@buy.ro, incluzând şi link-ul către postarea de pe blog şi primiţi codul cuponului. După care se face comanda la cartea preferată. Buybooks.ro este o ditamai librăria virtuală, unde puteţi găsi muuuuulte cărţi extrem de interesante. Foarte important, trebuie să inseraţi acest link http://www.buybooks.ro/ în cuvântul cărţi, bolduit. Eu l-am şi subliniat, să fiu sigură de o treabă 🙂

Reclame

2 gânduri despre “Cărţi multe, multe, multeeeeee!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s