Completează chestionarul şi ajută-i!


În România, persoanele cu dizabilităţi întâmpină diverse greutăţi, iar una dintre acestea este cea legată de accesibilitatea în spaţiile publice. Din acest motiv, Ambasada Britanică la Bucureşti a iniţiat un proiect de evaluare a accesibilităţii persoanelor cu dizabilităţi în aceste spaţii din Bucureşti şi din ţară. Chestionarul este disponibil la http://sp2.ro/a43813 şi îşi propune să afle care dintre spaţiile frecventate oferă facilităţi de acces şi transport persoanelor cu dizabilităţi (de exemplu: rampe de acces, spaţii de parcare special amenajate, luminozitate corespunzătoare). Completarea lui durează numai 2 minute.

Obiectivul pe care şi l-a propus Ambasada Britanică este de 500 de chestionare completate în perioada 1-15 septembrie. Se urmăreşte sensibilizarea autorităţilor româneşti specializate, cu privire la problemele semnalate. Un document de informare şi suport va fi înaintat în acest sens, la finalul acestei perioade.

Pentru a susţine proiectul, au fost create o cauza pe Facebook şi un wiki special dedicat. Completează chestionarul şi ajută la îmbunătăţirea condiţiilor din spaţiile publice pentru persoanele cu dizabilităţi!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s